Machinist Niels krijgt lovende kritieken.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Machinist Niels krijgt lovende kritieken.

zo af en toe komen er journalisten en/of fotografen bij onze machinisten boven om een stukje te schrijven over het project waar men aan bouwt of foto’s te maken om de vorderingen van het project vast te leggen. zo kreeg ook machinist Niels een fotograaf op bezoek die ons een hele leuke mail stuurde welke ik graag wil laten zien ,een stukje waardering voor ons vak en onze mensen.

Beste mensen,

Afgelopen woensdag was ik welkom bij Niels om met hem mee te gaan in kraan 1 op Kavel 5 (Hillen en Roosen)  op Oostenburg. Op regelmatige basis fotografeer ik de bouwvorderingen voor enkele buurtbladen iov Stadgenoot en de gemeente Amsterdam.  Ik was onder de indruk van de professionaliteit die Niels toont als kraanmachinist. Veiligheid en kwaliteit boven snelheid en kostenbesparing. Iedere bouwplaats kent z’n eigen dynamiek en lijkt mij met de verschillende werkgevers, het veilig samenwerken een uitdaging. Het is mij opgevallen dat gedragsregels niet door iedereen consequent worden opgevolgd. Ik wens dat vele (oudere en ervaren) collega’s zich aan het verantwoordelijkheidsgevoel van Niels kunnen en willen spiegelen.

Hierbij zoals beloofd enkele foto’s voor jullie.

Met dank en groet,

Jos Heijnen

Fotograaf